Exorcisme tot in de dood in Belgie: de broer van het slachtoffer komt als getuige op.

Acht jaren verbitterde strijd voor gerechtigheid.

Fouad Hachmi, de broer van Latifa Hachmi, die in 2004 door exorcisme gedood werd, is bezeten door een bijna bovenaardse missie: de daders, die de dood van zijn zuster op hun geweten hebben, hun gerechte straf te laten toekomen.

Aangezien de jonge vrouw niet zwanger kon worden, hadden vijf, zelf beroepen exorsistinnen haar, met de toestemming van haar echtgenoot, doodgefolterd. Dit door toedoen van de praktijk van islamistische uitdrijving, bekend onder de naam “Roqya“. De vijf „uitdrijfsters“ werden toendertijd door de rechtbank tot een kleine geldboete veroordeeld, de daad werd vernoemd als zijnde „medische behandelingsfouten met de dood als gevolg“. Afgelopen maandag werd het proces opnieuw opgenomen. De uitdrijving wordt nu aangeklaagd als „foltering met de dood als gevolg“. Tijdens zijn getuigenis beschreef Fouad Hachmi zijn pijn, zijn woede en zijn verwachtingen.

Uit zijn getuigenis:

„Deze vrouwen hebben mijn zus herhaaldelijke malen aan vaginale massages onderworpen en uiteindelijk hun handen zo diep in haar mond gestoken, dat de halsslagader gesprongen is.“
Bron: http://www.fdesouche.com/301141-affaire-de-lexorcisee-a-mort-en-belgique-le-frere-de-latifa-hachmi-temoigne

++

Een lijst van erkende islamitische exorcisten – inclusief die in Europese landen! – kun je hier vinden:

http://www.islam-universe.com/Exorcism.html#Exorcist_List