Strenggelovige moslims vergiftigen meer dan 120 schoolmeisjes

Het is al het tweede bekend geworden geval in zijn soort: De islamitische activisten genaamd de Taliban – die echter eigenlijk die moslims zijn, die belangrijke functies bezetten, een vinger in de pap hebben in het leger en met de Europese regeringen samenwerken – hebben deze keer zegge en schrijve 120 schoolmeisjes en drie leraren vergiftigd om de ouders ervan af te houden hun dochters naar school te sturen:

Vorige maand werden bij een tweede aanslag meer dan 120 schoolmeisjes en drie leraren vergiftigd. De daders zijn moslims (“conservatieve radicalen”) uit het noorden van het land, zeiden de Afghaanse politie en onderwijsautoriteiten woensdag.

De veiligheidsautoriteiten van de staat zeggen dat de Taliban wil bereiken, dat na de aftocht van de NAVO-troepen in 2014 de scholen worden gesloten.

Reuters

We zouden heel goed moeten kijken wie de Pashtun Nationalisten en de Taliban in Pakistan en Afghanistan zijn. Zij zijn namelijk zowel in Afghanistan als in Pakistan diegenen, die onder grote mensenrechtenschendingen door de Taliban te lijden hadden. Zij verdenken de Taliban ervan handlangers van het Pakistaanse leger te zijn.

Opinion

In ieder geval zijn die moslimvrouwen in de eerste plaats medeplichtigen, die hier in Europa de mensenrechtenorganisaties naar hun kant getrokken en gekneveld hebben, zodat die er nu constant mee bezig zijn om “meer rechten voor de moslims te eisen”, “recht op versluiering” en andere islamitische barbarijen, i.p.v. zulke wreedheden te bestrijden zoals deze hier. Maar het is in het belang van de naar Europa geïmmigreerde moslima´s om dit aspect van hun cultuur te verheimelijken. Daarom zwijgen zulke organisaties als Terres des Femmes, Human Rights Watch of Amnesty International… Ze noemen het alleen maar zó zachtjes, dat niemand hen kan beschuldigen van volledig stilzwijgen, maar ze letten er heel nauwkeurig op dat niemand het merkt.

Bron: http://www.kybeline.com/2012/05/23/strengglaubige-muslime-vergiften-uber-120-schulmadchen/#more-34768

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)